Az Anthrax és a Mastodon is dalt írt a Game of Thrones sorozathoz készült Catch the Throne mixtape második részéhez. Ez nem igazi filmzene-album, tehát, ha minden igaz, a sorozatban nem csendülnek fel konkrétan a számok, hanem egy a sorozat sztorijáról írott, azokhoz kapcsolódó dalokból álló válogatás. 

A Mastodon egy a szokásos stílusától eltérő, hangszerkezelés tekintetében nem túl izgalmas és többé-kevésbé akusztikus számmal rukkolt elő, melyet a jól sikerült vokálharmóniák visznek el a hátukon, meg persze a melankolikus hangulat. Stílszerűen nem az intrikus cselekményszálakból választottak témát maguknak ehhez, hanem az apokaliptikus-zombis vonalról. 

Az Anthrax nem sokat változtatott szokásos stílusán, viszont egy magukhoz képest határozottan erős dalt hoztak össze. Hogy miről szól? Soror - latin szó, jelentése lánytestvér, Irrumator - latin szó, pontos jelentése fasszopó, pejoratív értelemben kb. hasonlóan szabadon használható, mint magyarban. A sorozat rajongói ennyiből már biztosan tudják, miről (kiről) van szó.