1. A No Balls Svédországból érkezett, és legalább egy Brainbombs tag részt vesz benne.
2. A No Balls nem a nagy megfejtésekről, intellektuális csemegékről szól, alapvetően ugyanazt csinálják, mint a Brainbombs, csak szarabb kivitelben.
3. Ha a címből indulunk ki, akkor ez a lemez valóban jóval kevesebb, mint amit a svédektől megszoktunk, de ennél még az előző No Balls LP is többet nyújtott.
4. Eltűnt a színező trombita, és a szokásos számonkénti egyetlen riff még ócskább lett. Persze mire az az egyetlen riff lemegy 50-szer, már senkit sem fog zavarni a minősége.
5. Ami az éneket illeti, a No Balls-ban rendszerint valami motyogás, bizonytalan kiabálás zajlik a háttérben, amiből egy szót sem érteni, de vannak számok, amelyekben talán nincs is ének.
6. Vagyis arcbamászó, szentségtelen erőszak és fekete humor helyett marad a totális nihil, amihez elég néhány érzékletes dalcímet felvésni a borítóra, hogy tudjuk, hova jutottunk.
7. Ide: kisvárosi naturalista népzene.
8. Ilyen az, amikor a kispolgárokat nem érdeklik sem a távoli nagyváros fényei, sem a trágyaszagú földek és a lepusztult természet világa, hanem csak a saját unalmas létükkel foglalkoznak, ahonnan nincs menekvés.

tagek: punk, lo-fi, nihil, Brainbombs

Kiegészítő információ: állítólag a Brainbombs-nak vége, a Drajan nevű tag (a trombitás) megszüntette a zenekart 2009-ben. Úgyhogy ezután vagy No Balls, vagy semmi.

                        

 7/10

#Nothing#

myspace.com/neuballs